Summit Benelux BV

orthese specialist

Summit Revalidatietechniek is een landelijk opererend familiebedrijf met al meer dan 25 jaar expertise in het aanmeten en produceren van orthesen. Wij zijn specialist op het gebied van complexe zit- en ligproblematiek en bieden hiervoor hoogwaardige maatwerk oplossingen. Kernwaarden binnen ons bedrijf zijn: klantgerichtheid, service en kwaliteit. De drive om iedere dag nog beter te worden staat bij ons hoog in het vaandel. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer en dus zijn wij nog steeds een jong en ambitieus bedrijf, maar dan wel met veel ervaring en kennis.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste

 

ervaren orthese specialist

 

Dit ga je doen:
Op basis van jouw advies en gemaakte lichaamshoudingsafdruk wordt een individuele zitvoorziening (orthese) geproduceerd. Het doel hiervan is om iemand met een functiebeperking zo zelfstandig en vitaal mogelijk te laten functioneren. Je voert hiervoor overleg met gebruikers, therapeuten, dealerbedrijven/leveranciers en collega specialisten. Daarnaast draag je zorg voor een goede begeleiding bij het leveren van de voorziening. Je bent zeer klantgericht en hebt een sterke persoonlijkheid die beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Ook het commerciële aspect vinden wij belangrijk in deze functie, je bent tenslotte het gezicht van ons bedrijf. Dit houdt in dat je naast ortheseadviseur ook een netwerker bent, regelmatig  productpresentaties verzorgt en aan beurzen en evenementen deelneemt.

Wat wij zoeken in jou:
Wij zoeken iemand met meerdere jaren ervaring als ortheseadviseur en met minimaal een relevante HBO opleiding. Iemand die in oplossingen denkt en technisch inzicht heeft. Je bent gedreven, leergierig, en flexibel. Verder ben je klantgericht en empathisch. Hoewel je in de eerste plaats dienstverlenend bent ingesteld, heb je daarnaast ook een commerciële instelling. Aanwezigheid van een relevant (intramuraal) netwerk is een pré. Heb je nu ook nog affiniteit met 3D soft ware? Dan pas jij echt perfect binnen ons bedrijf.

Ja, het is een hele waslijst, maar wij zijn op zoek naar de beste mensen omdat wij de lat in ons bedrijf hoog leggen. Het is dan ook onze bedoeling dat wij lang bij elkaar blijven. Als het matcht willen wij ook niet meer van je af!

Wat hebben wij jou te bieden:
• Een informele werksfeer
• Enthousiast en gedreven collega’s
• Ruimte voor zelfstandigheid
• Bedrijfsmatige betrokkenheid en een stem in verdere ontwikkelingen
• Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een aanstelling met vooruitzicht op een vast dienstverband

Ben je enthousiast geworden over de functie en denk jij je met ons bedrijf te kunnen identificeren? Neem dan snel contact met ons op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jordy Wever, Tel: 0570-541929 of jordywever@summit-benelux.com.

PDF document:

Vacature orthese specialist (PDF)