Summit Benelux BV

binnendienstmonteur

orthese technisch medewerker

Summit Revalidatietechniek is een landelijk opererend familiebedrijf met al meer dan 25 jaar expertise in het aanmeten en produceren van orthesen. Wij zijn specialist op het gebied van complexe zit- en ligproblematiek en bieden hiervoor hoogwaardige maatwerk oplossingen. Kernwaarden binnen ons bedrijf zijn: klantgerichtheid, service en kwaliteit. De drive om iedere dag nog beter te worden staat bij ons hoog in het vaandel. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer en dus zijn wij nog steeds een jong en ambitieus bedrijf, maar dan wel met veel ervaring en kennis.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste

 

orthese technisch medewerker / binnendienstmonteur

 

Dit ga je doen:
Op basis van de door jouw collega’s gemaakte lichaamshoudingsafdruk, maak jij een geheel op maat gemaakte zitvoorziening (orthese). Daarnaast worden bijpassende rolstoelaccessoires, zoals armleggers, hoofdsteunen en voetopvang door jouw vervaardigd. Je werkt met diverse materialen zoals schuim, hout en metaal. Alles draait hierbij om precisie en hoge kwaliteit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van deze producten op voornamelijk rolstoelen. Ondersteunen bij algemene taken in de binnendienst. Ontvangen, controleren en verwerken van binnenkomende goederen. Ook draag je zorg voor de inkoop van materialen en de voorraad hiervan. Je hebt overzicht en bent in staat een planning van werkzaamheden te maken.

Wat wij zoeken in jou:
Wij zoeken iemand met minimaal 3 jaar technische ervaring en een afgeronde technische opleiding op MBO niveau. Iemand die leergierig is, maar ook een gedreven perfectionist. Je bent zelfstandig, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet oplossingsgericht te denken. Geeft het jou voldoening als jij met jouw werk een ander weer beter kunt laten funtioneren? Dan pas jij perfect binnen ons bedrijf.

Ja, het is een hele waslijst, maar wij zijn op zoek naar de beste mensen omdat wij de lat in ons bedrijf hoog leggen. Het is dan ook onze bedoeling dat wij lang bij elkaar blijven. Als het matcht willen wij ook niet meer van je af!

Wat hebben wij jou te bieden:
• Een informele werksfeer
• Enthousiast en gedreven collega’s
• Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een aanstelling met vooruitzicht op een vast dienstverband
• Veel eigen verantwoordelijkheid
• Betrokkenheid bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen in samenwerking met onze productontwikkelaar

Ben je enthousiast geworden over de functie en woon je in de omgeving van Deventer? Neem dan snel contact met ons op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jordy Wever, Tel: 0570-541929 of jordywever@summit-benelux.com.

PDF document:

Summit Benelux_Vacature orthese technisch medewerker – binnendienstmonteur