Summit Benelux BV

Jaap Lodder

komt ons team versterken

Mijn naam is Jaap Lodder. Op mijn vierde ben ik als gevolg van een verkeersongeval in een rolstoel terecht gekomen en maak hier inmiddels 58 jaar gebruik van. Als gevolg hiervan heb ik in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van leven met een beperking.

Doordat ik op jonge leeftijd gehandicapt geraakt ben en in een periode ben opgegroeid waarin de ontwikkelingen m.b.t. hulpmiddelen een vlucht namen ben ik telkens bij de nieuwste ontwikkelingen betrokken geweest. Voorbeelden hiervan zijn de acceptatie en het leven met een handicap, de ontwikkeling van de gehandicaptensporten en niet te vergeten de doorontwikkeling van de rolstoel.
Ik ben de afgelopen jaren werkzaam geweest bij een aantal bedrijven in de revalidatiebranche, waaronder Invacare, Emcart Sport (later onderdeel van Medux) en Permobil. Bij Permobil was ik werkzaam als technisch adviseur/mobileitsspecialist voor de actieve rolstoelen van het merk TiLite.

“Op deze manier zijn wij in staat een totaalconcept van kwalitatief hoogwaardige producten te bieden, welke geheel op elkaar aansluiten”

Met al deze opgedane kennis en ervaring zal ik vanaf 1 mei het team van Summit Revalidatietechniek komen versterken. Summit Revalidatietechniek, voornamelijk bekend als orthesebouwbedrijf en inmiddels ook modulaire producten, zoals Tarta, gaat haar productgamma verder uitbreiden met mobiliteitsproducten. Dit zie ik als een enorme kans om binnen een bedrijf met zoveel expertise op het gebied van zitten en positioneren werkzaam te zijn en dat met mijn expertise op het gebied van rolstoelen samen te laten komen. Op deze manier zijn wij in staat een totaalconcept van kwalitatief hoogwaardige producten te bieden, welke geheel op elkaar aansluiten.