Summit Benelux BV

ontzorging

maatwerk van a tot z

ons ontzorgingstraject in 4 heldere stappen

 • 1

  Diagnose vaststellen & bijpassende oplossing bepalen

  Onze ervaren adviseurs komen op locatie langs en stellen de diagnose vast. Vervolgens wordt in overleg met o.a. de therapeut en belanghebbende de bijpassende oplossing bepaald.

 • 2

  Een passende oplossing bieden

  Ons uitgebreide productaanbod is gebaseerd op de behoeften van de zorgvrager en varieert van geheel op maat gemaakte zitvoorzieningen (orthesen) tot meer gestandaardiseerde modulaire producten. Door dit zorgvuldig samengestelde programma zijn wij in staat voor vrijwel ieder zitprobleem een passende oplossing te bieden.

 • 3

  Complete opbouw

  De gekozen oplossing wordt vervolgens bij Summit op de voorziening gebouwd. Ook daarin leveren wij maatwerk zodat het geheel naadloos op elkaar aansluit. Afhankelijk van de behoefte maken wij de voorziening compleet met behulp van accessoires zoals werkbladen, armleggers, hoofdsteunen en positioneringsproducten.

 • 4

  Nazorg

  Ontzorgen betekent voor Summit ook zekerheid, tevredenheid en service. Wij zullen ervoor zorgen dat elk geleverd product voldoet aan de vooraf afgesproken eisen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zorgen wij dat dit opgelost wordt. Professionaliteit, optimale expertise van onze specialisten, eerlijkheid, duidelijkheid en een goede aftersalesservice is waar wij voor staan.