Summit Benelux BV

organisatie

Summit heeft ruim twintig jaar ervaring in revalidatietechniek en is expert op het gebied van orthesen, producten op maat die het lichaam volledig ondersteunen. Wij streven naar perfecte oplossingen, waarbij innovatie het sleutelbegrip is. Niet voor niets hebben wij de afgelopen jaren ons assortiment steeds verder uitgebreid met zowel maatwerk- als gestandaardiseerde modulaire systemen.

Summit is een landelijk opererend en onafhankelijk bedrijf. Met onze ervaring, kennis en expertise is een uniek procedé van maatwerk tot stand gekomen. De orthese van Summit is het resultaat van een zelf ontwikkeld productieproces, waardoor we in staat zijn exact de vorm te reproduceren van de afdruk die bij het aanmeten wordt gemaakt. Dankzij het gebruik van een hoogwaardige eigen ontwikkelde schuimsoort blijft de kwaliteit van de ondersteuning jarenlang behouden. Afhankelijk van de behoefte maakt Summit de orthese compleet met behulp van accessoires zoals werkbladen, armleggers, positioneringsproducten en hoofdsteunen. Ook verzorgen wij, indien gewenst, de bevestiging van de orthese op rolstoel of onderstel.

Door onze bewuste focus worden de producten en processen continu doorontwikkeld en streven we naar perfectie in ons vakgebied. Wij hanteren een transparante en eerlijke werkwijze, dit is voor ons de basis van een langdurige samenwerking. Op ons kan gebouwd worden, dit bewijzen wij al ruim twintig jaar. Professionaliteit, optimale expertise van onze specialisten, eerlijkheid, duidelijkheid en een goede aftersalesservice is waar wij voor staan.

Naast onze maatwerkoplossing voeren wij gestandaardiseerde modulaire systemen, gericht op ondersteuning van het lichaam en om deformatie tegen te gaan. Het Tarta rugsysteem en NXT Seating Series zijn onze gestandaardiseerde modulaire producten.

Met deze productgroepen hebben wij een compleet assortiment aan ondersteuningsproducten zodat wij bij ieder zitprobleem, hoe complex ook, een oplossing kunnen bieden.